Volledige controle over je website

Een content management systeem biedt je de mogelijkheid om volledig zelfstandig de inhoud van je website te beheren op een gebruikersvriendelijke en snelle wijze.

Eenvoudig en flexibel

Een content management systeem vormt de stille motor achter je website. Je kan zelf eenvoudig een nieuwsbericht plaatsen, foto’s toevoegen van nieuwe projecten of een bestaande tekst wijzigen in een handomdraai. De content management systemen die wij gebruiken blinken uit in flexibiliteit en eenvoud.

Naast de normale functionaliteiten die een CMS biedt, werken we voortdurend aan nieuwe mogelijkheden die het voor jou als beheerder van de site eenvoudiger maken. Zo worden afbeeldingen automatisch bijgeknipt naar de juiste formaten zonder extra handeling, kan je inhoud rechtstreeks delen op sociale media en is het zelfs mogelijk om in het CMS je Google Analytics statistieken te bekijken. En dit is slechts een greep uit de vele functionaliteiten die beschikbaar zijn.

Ook voor webwinkels

Wij leveren niet enkel content management systemen voor websites maar ook voor webshops. Magento is het systeem voor webwinkels dat wij prefereren om met te werken. Het mooie van Magento is dat je, om een webshop te beheren, geen programmeerkennis nodig heeft. Dit CMS is eenvoudig te leren en heel gebruiksvriendelijk. Daarnaast biedt het je ook de mogelijkheid eenvoudig product- en categorieteksten te wijzigen, afbeeldingen van je producten aan te passen of inzicht te verkrijgen in je omzet en verkopen.

Verder leveren we elk content management systeem voor webshops op met uitstekende functies voor zoekmachine optimalisatie. Zo trek je niet alleen meer bezoekers naar je website maar verhoogt je ook jouw omzet via internet.

Uitbreidbaar met modules

Een content management systeem is modulair uitbreidbaar. Modules zijn compacte mini-applicaties die extra functionaliteit toevoegen aan een website of webshop. Voor de systemen die wij hanteren zijn er al duizenden (gratis) modules beschikbaar. Modules activeren wij zodra je ze nodig hebt. Zo heb je geen last van overbodige functies en blijft je website snel. Naast de standaard modules die beschikbaar zijn, leveren wij ook maatwerk.

Wij staan je graag bij in de zoektocht naar de juiste module om je website uit te breiden. Met meer dan 50.000 modules is het niet altijd eenvoudig om de juiste module te selecteren. Indien gewenst kunnen wij ook de installatie van modules uitvoeren.

Volledig naar jouw wensen

Een content management systeem biedt niets als voordelen. Je hebt volledige controle over de inhoud van je website en kan ten alle tijden de inhoud eenvoudig zelf wijzigen. Het CMS groeit mee met je website en is zowel geschikt voor kleine als grote websites.