Volledige controle over uw website

Een content management systeem biedt u de mogelijkheid om volledig zelfstandig de inhoud van uw website te beheren op een gebruikersvriendelijke en snelle wijze.

Eenvoudig en flexibel

Een content management systeem vormt de stille motor achter uw website. U kan zelf eenvoudig een nieuwsbericht plaatsen, foto’s toevoegen van nieuwe projecten of een bestaande tekst wijzigen in een handomdraai. De content management systemen die wij gebruiken blinken uit in flexibiliteit en eenvoud.

Naast de normale functionaliteiten die een CMS biedt, werken we voortdurend aan nieuwe mogelijkheden die het voor u als beheerder van de site eenvoudiger maken. Zo worden afbeeldingen automatisch bijgeknipt naar de juiste formaten zonder extra handeling, kan je inhoud rechtstreeks delen op sociale media en is het zelfs mogelijk om in het CMS uw Google Analytics statistieken te bekijken. En dit is slechts een greep uit de vele functionaliteiten die beschikbaar zijn.

Ook voor webwinkels

Wij leveren niet enkel content management systemen voor websites maar ook voor webshops. Magento is het systeem voor webwinkels dat wij prefereren om met te werken. Het mooie van Magento is dat u, om een webshop te beheren, geen programmeerkennis nodig heeft. Dit CMS is eenvoudig te leren en heel gebruiksvriendelijk. Daarnaast biedt het u ook de mogelijkheid eenvoudig product- en categorieteksten te wijzigen, afbeeldingen van uw producten aan te passen of inzicht te verkrijgen in uw omzet en verkopen.

Verder leveren we elk content management systeem voor webshops op met uitstekende functies voor zoekmachine optimalisatie. Zo trekt u niet alleen meer bezoekers naar uw website maar verhoogt u ook uw omzet via internet.

Uitbreidbaar met modules

Een content management systeem is modulair uitbreidbaar. Modules zijn compacte mini-applicaties die extra functionaliteit toevoegen aan een website of webshop. Voor de systemen die wij hanteren zijn er al duizenden (gratis) modules beschikbaar. Modules activeren wij zodra u ze nodig heeft. Zo heeft u geen last van overbodige functies en blijft uw website snel. Naast de standaard modules die beschikbaar zijn, leveren wij ook maatwerk.

Wij staan u graag bij in de zoektocht naar de juiste module om uw website uit te breiden. Met meer dan 50.000 modules is het niet altijd eenvoudig om de juiste module te selecteren. Indien gewenst kunnen wij ook de installatie van modules uitvoeren.

Volledig naar uw wensen

Een content management systeem biedt niets als voordelen. U heeft volledige controle over de inhoud van uw website en kan ten alle tijden de inhoud eenvoudig zelf wijzigen. Het CMS groeit mee met uw website en is zowel geschikt voor kleine als grote websites.