Magento helpt u uw bedrijf naar nieuwe hoogten!

Magento is een geweldig e-commerce platform dat de voorkeur geniet van veel moderne ondernemers. Wij bieden Magento webshop diensten van hoge kwaliteit aan waarmee uw e-commerce activiteit tot succes zal leiden. Door de buitengewone functies van Magento wordt uw webshop dé favoriet bij uw klanten. Wij zijn experts in het bouwen van volledig functionele e-commerce websites op basis van het Magento platform.

Magento webshop migratie van versie 1 naar versie 2

Magento installatie, configuratie en migratie

Magento installeren op een nieuw systeem is een moeilijke taak voor veel gebruikers. Om Magento in te stellen is er vaak hulp nodig van professionals, doordat Magento een krachtige beheersysteem is met geavanceerde functies. Het kan gebruikt worden om verschillende soorten online verkoopwebsites te ontwerpen. Daarnaast voorziet Magento unieke en sterke functies voor websites. Met Magento kan u een webwinkel op maat creëren, ontwerpen en makkelijk onderhouden. Dit systeem kan zelfs makkelijk gebruikt worden voor online winkels van grotere ondernemingen. Onder andere Nike, Coca Cola en Ford maken al actief gebruik van Magento.

Bent u klaar om de overstap te maken naar Magento 1 of 2, maar lijkt dit te complex? Maakt u zich geen zorgen! Wij helpen u om dit proces foutloos te laten verlopen zodat uw winkel op de beste manier opgezet wordt. Voor dit alles staan wij u bij met raad en daad.

Magento webshop ontwikkeling op maat

Zymion biedt een veelzijdig Magento webshop ontwikkelingsdienst. Aan de hand van een geheel van creativiteit, technische expertise en marketingvaardigheden bekomen we nauwkeurig meetbare resultaten. Wij hier bij Zymion hebben in het verleden al meerdere succesvolle websites gebouwd met Magento voor onze klanten. We geven u een onbeperkt aanbod aan aanpassingsmogelijkheden zodat uw bedrijf meer ruimte om te groeien en verder uit te breiden.

Wat u van ons kan verwachten? Alles wat u zoekt én meer! Wij zorgen er bijvoorbeeld ook voor dat uw webshop uitstekend presteert op mobiele apparaten. Wij vinden het belangrijk dat uw klanten makkelijk een bestelling kunnen maken via welk apparaat dan ook. We maken het ook mogelijk om eenvoudig derde partijen te integreren indien u dit wenst. Wij zorgen ervoor dat uw Magento webwinkel er volledig uitziet zoals u het voor ogen heeft: super vriendelijk, makkelijk en goed beveiligd.

Bent u klaar om het startschot te geven aan uw Magento webshop? Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen!

Magento webshop ontwikkeling op maat
Magento webshop ondersteuning en onderhoud

Magento ondersteuning en onderhoud

Zymion biedt ook ondersteuning en onderhoud aan voor Magento webwinkels. Onder meer ontwikkeling van nieuwe functies, integratie met derde partijen en beveiliging van uw website behoren tot onze kennis. Verder voorzien wij ook de installatie van versie updates, helpdesk ondersteuning en nog veel meer. Breek uw hoofd niet meer over uw Magento winkel! Onze experts helpen u graag met uw website. De meeste problemen worden vaak al binnen de 24 uur opgelost!

Elke minuut dat uw online winkel niet werkt, maakt u een groot verlies. Al bent u een grote of kleine onderneming, deze verliezen kan u zich niet veroorloven. Daarom bieden wij bij Zymion ondersteuning en onderhoud aan voor uw Magento webshop. Hierdoor blijft uw online winkel steeds soepel, up-to-date, foutloos en stabiel draaien. Daardoor wordt uw winkel een favoriet bij uw klanten, waar ze steeds op kunnen vertrouwen.

Bij Zymion zorgen wij voor uitbreidingen, patches en upgrades. Maar ook nieuwe installaties, vaststellen en oplossen van problemen, minimaliseren van downtime van uw winkel en voor nog zo veel meer. We zorgen ervoor dat uw winkel altijd klaar is voor uw klanten, en dat zelfs tijdens de piekuren!

Magento webshop functies

Magento is de beste keuze voor online verkoop. Er is een oneindige keuze aan mogelijkheden waardoor een unieke winkelervaring kan gecreëerd worden. Daarnaast is er ook een zekere flexibiliteit, doordat u volledige controle heeft over het functioneren van de online winkel. U kan makkelijk uw online webwinkel aanpassen aan de noden van uw eigen onderneming. Veel voorkennis is hier niet voor nodig.