Onderhouden van je website

Regelmatig je website onderhouden is van belang om goed te scoren in Google. Daarnaast bescherm je jouw website ook tegen eventuele veiligheidslekken.

Steeds vaker komen klanten eerst in contact met je bedrijf via je website. Daarom is het belangrijk om je website regelmatig bij te werken en te onderhouden. Niet genoeg tijd of kennis om dit te doen? Geen probleem, we helpen je graag!

Steeds de laatste updates

Het is belangrijk dat je website (WordPress, Magento of een ander systeem) altijd beschikt over de laatst beschikbare updates. Dit zorgt voor een veilige, stabiele en snelle website. Vaak wordt een website gebouwd en vervolgens niet meer geüpdatet, terwijl dit wel belangrijk is. Op regelmatige basis worden updates gepubliceerd om fouten in de code op te lossen en verbeteringen door te voeren. Het is dus belangrijk dat je altijd de laatste versie gebruikt.

Wij zijn steeds op de hoogte van beschikbare updates en weten van plugins wat ze doen en met welke prioriteit ze geüpdatet moeten worden. Zo zorgen wij ervoor dat je website steeds veilig en stabiel blijft draaien.

Je persoonlijke helpdesk

Soms zit je met een probleem of heb je een vraag over je website of webshop. Wil je bijvoorbeeld weten hoe je een nieuw product toevoegt aan je webwinkel of een afbeelding toevoegt op een bepaalde positie in een stuk tekst? Voor zowel kleine als grote vragen kan je ons steeds mailen, bellen of een WhatsApp bericht sturen. In de meeste gevallen heb je binnen enkele uren al antwoord en anders zoeken we het met plezier voor je uit!

Het kan ook zijn dat je er niet in slaagt om een nieuwe afbeelding toe te voegen of die tekst de juiste kleur te geven. Ook dit soort aanpassingen en onderhouden nemen we graag voor onze rekening. Je kan er ook voor kiezen om het volledige website onderhoud uit te besteden. In dat geval worden de gewenste aanpassingen door ons uitgevoerd.

Back-up en monitoring

Regelmatig een back-up nemen van je websites is een belangrijk onderdeel in het beheren van je websites. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het steeds voorvallen dat een website technische problemen ondervindt met grote gevolgen. Mocht er zich toch een probleem voordoen dan zorgen wij er voor dat met een back-up de gevolgen zo minimaal mogelijk zijn.

Wij houden verder je website 24/7 in de gaten aan de hand van onze op maat ingestelde tools. Verder zijn er verschillende andere checks die geautomatiseerd worden uitgevoerd om de beschikbaarheid van je website te monitoren. Mocht de website offline gaan dan handelen we meteen. Wij investeren continu in onze infrastructuur en tools om je de beste kwaliteit te garanderen.

Website onderhoud is meer dan enkel updates

Het website onderhoud dat we kunnen aanbieden is uitgebreider dan bovenstaande onderdelen. Wij gaan graag een stap verder om bestaande klanten tevreden te houden. In samenspraak kan steeds een onderhoudspakket op maat uitgewerkt worden.