Altijd up-to-date

Regelmatig uw website onderhouden is van belang om goed te scoren in Google. Daarnaast beschermt u uw website ook tegen eventuele veiligheidslekken.

Steeds de laatste updates

Het is belangrijk dat uw website (WordPress, Magento of een ander systeem) altijd beschikt over de laatst beschikbare updates. Dit zorgt voor een veilige, stabiele en snelle website. Vaak wordt een website gebouwd en vervolgens niet meer geüpdatet, terwijl dit wel van belang is. Op regelmatige basis worden updates gepubliceerd om fouten in de code op te lossen en verbeteringen door te voeren. Het is dus belangrijk dat u altijd de laatste versie gebruikt.

Wij zijn steeds op de hoogte van beschikbare updates en weten van plugins wat ze doen en met welke prioriteit ze geüpdatet moeten worden. Zo zorgen wij ervoor dat uw website steeds veilig en stabiel blijft draaien.

Uw persoonlijke helpdesk

Soms heeft u een vraag of zit u met een probleem over uw website of webshop. Wilt u weten hoe u een nieuw product toevoegt aan uw webwinkel of een afbeelding toevoegt op een bepaalde positie in een stuk tekst? Voor kleine en grote vragen kan u ons steeds mailen, bellen of een WhatsApp bericht sturen. In de meeste gevallen heeft u binnen enkele uren al antwoord en anders zoeken we het met plezier voor u uit!

Het kan ook zijn dat u er niet in slaagt om een afbeelding van plaats te veranderen of die tekst de juiste kleur te geven. Hier draaien wij ons hand niet voor om en pakken dit voor u op. U kan er ook voor kiezen om het volledige onderhoud uit te besteden. In dat geval worden de gewenste aanpassingen door ons uitgevoerd.

Back-up en monitoring

Regelmatig een back-up nemen van uw websites is een belangrijk onderdeel in het beheren van uw websites. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het steeds voorvallen dat een website technische problemen ondervindt met grote gevolgen. Mocht er zich toch een probleem voordoen dan zorgen wij er voor dat met een back-up de gevolgen zo minimaal mogelijk zijn.

Wij houden verder uw website 24/7 in de gaten aan de hand van onze op maat ingestelde tools. Verder zijn er verschillende andere checks die geautomatiseerd worden uitgevoerd om de beschikbaarheid van uw website te monitoren. Mocht de website offline gaan dan handelen we meteen. Wij investeren continu in onze infrastructuur en tools om u de beste kwaliteit te garanderen.

En nog veel meer…

Het onderhoud dat we kunnen aanbieden is uitgebreider dan bovenstaande onderdelen. Wij gaan graag een stap verder om bestaande klanten tevreden te houden. In samenspraak kan steeds een onderhoudspakket op maat uitgewerkt worden.