Website beheer uitbesteden

Kost het beheer van je website of webshop teveel tijd? Dan is het website beheer uitbesteden de ideale oplossing. Met het uitbesteden van website beheer nemen wij die zorg volledig uit jouw handen. Zo kan jij je tijd beter besteden.

Naast het up-to-date houden van je website en het aanpassen van de inhoud op jouw vraag, verzorgen wij ook zoekmachine optimalisatie (SEO). Zo wordt je website niet enkel goed onderhouden maar zorgen we er ook voor dat er meer bezoekers naar je website of webshop komen.

Magento webshop migratie van versie 1 naar versie 2

Aanpassingen binnen 24 uur uitgevoerd

Een website of webshop is geen statisch gegeven. Om de zoveel tijd zal een aanpassing nodig zijn: een nieuwe pagina die toegevoegd moet worden, een bestaand product dat gewijzigd moet worden, … Vaak wil je dan ook de aanpassingen zo snel mogelijk doorgevoerd zien zonder dat je hier wakker van moet liggen. Wij nemen dit werk uit jouw handen zodat jij volledig kan focusen op belangrijke zaken.

Wij streven er naar om aanpassingen binnen de 24 uur doorgevoerd te hebben. Bij grote aanpassingen die niet binnen deze termijn uitgevoerd kunnen worden, leggen we samen de prioriteiten vast waar we vervolgens werken.

Aanpassingen kunnen gewoon via mail of telefoon doorgegeven worden waarna wij ermee aan de slag gaan. Wij zorgen voor de invulling op de website.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Naast het doorvoeren van gewenste aanpassingen zorgen we er ook voor dat je website of webshop geoptimaliseerd is en blijft voor zoekmachines zoals Google. Dit doen we door maandelijks te controleren of alle pagina’s nog geïndexeerd zijn bij Google en indien nodig verbeteren we dit. Daarnaast gaan we ook na of elke pagina volledig geldig is en dus optimaal door Google verwerkt kan worden. Een juiste structurering van de inhoud op een pagina is namelijk essentieel.

We werken ook een strategie uit om je website zo hoog mogelijk te ranken voor sleutelwoorden die aansluiten bij jouw website. Hoe hoger in de ranking, hoe meer bezoekers je website trekt. Op basis van deze strategie gaan we na hoe goed je website presteert en passen we de inhoud zo aan dat je steeds beter begint te ranken.

Zoekmachine optimalisatie is uiteraard geen wondermiddel en is een werk van lange adem. Je zal niet van de ene dag of de andere grote verschillen zien. Maar op lange termijn kan het wel de nodige vruchten afwerpen.

Magento webshop ontwikkeling op maat
Magento webshop ondersteuning en onderhoud

Monitoring van de website

Uiteraard wil je dat jouw website of webshop op elk moment online is en beschikbaar voor klanten. Daarom monitoren wij actief je website zodat we bij eventuele problemen meteen kunnen reageren. Elke minuut dat je website namelijk niet online is, verlies je potentieel klanten en omzet.

Het is daarnaast ook belangrijk dat je website een snelle laadtijd heeft. Een trage website leidt niet enkel tot bezoekers die afhaken maar ook tot een lagere ranking in Google. Daarom controleren we niet enkel of je website bereikbaar is maar ook wat de laadtijd is. Een stijgende laadtijd kan namelijk een indicatie zijn voor aankomende problemen en laat ons toe deze te voorkomen voordat ze zich voordoen. Van reactief naar proactief.

Beheer van je website of webshop laten doen?

Ben je klaar om het beheer van je website of webshop uit te besteden? Neem dan contact met ons op voor een analyse en offerte op maat.