Jouw bedrijf is uniek

Elk bedrijf is gestart vanuit een uniek idee. Daarom maken wij moderne en creatieve websites die dat unieke verhaal in de verf zetten en doen groeien.

Doordacht ontwerp

Wij streven naar een fris en uniek ontwerp voor je nieuwe website. Deze zal perfect aansluiten bij de huidige huisstijl van jouw bedrijf. Gebruiksvriendelijk is één van de belangrijkste pijlers die we gedurende het hele ontwerp in het achterhoofd houden. Iedereen zal de mogelijkheid hebben om jouw website te kunnen bezoeken zonder problemen.

Steeds vaker gebruiken klanten en prospecten het internet om op zoek te gaan naar informatie over jouw bedrijf. Zij verwachten dan ook dat bedrijven een professionele website hebben waar ze een antwoord vinden op hun vragen. Een goede en heldere website is daarom voor elk bedrijf essentieel.

Op elk toestel

Het web verandert. Waar er vroeger voornamelijk gesurft werd met een desktopcomputer of laptop, worden websites tegenwoordig voornamelijk via mobiele toestellen, zoals tablets en smartphones, bezocht. Apparaten met allemaal verschillende resoluties, waar een standaard website niet overzichtelijk op wordt getoond. Responsieve websites bieden een oplossing voor dit probleem. Deze websites worden correct weergegeven op elk gewenst apparaat.

De websites die wij opleveren worden responsief gebouwd. Hierdoor worden deze uitstekend weergegeven op elk apparaat: computers, laptops, tablets en smartphones. Via een responsief ontwerp bereik je vanzelfsprekend ook automatisch meer klanten. De perfecte oplossing dus.

Eenvoudig te beheren

Een content management systeem maakt het mogelijk om zonder technische voorkennis eenvoudig zelf documenten en media op je website te publiceren. Dit laat je toe om zelf aanpassingen uit te voeren zonder bijkomende kosten.

Al onze websites maken gebruik van een CMS, ofwel WordPress ofwel een op maat gemaakt systeem. Hierdoor kan je eenvoudig zelf aanpassingen doen achteraf. Je kan dus zelf nieuwe foto’s toevoegen of verwijderen, gebruikers aanmaken of producten toevoegen in jouw webshop. Ervaar je toch moeilijkheden? Dan kan je steeds bij ons terecht voor verder advies. Indien nodig voeren wij ook het nodige onderhoud uit waardoor je altijd up-to-date bent.

Ons stappenplan

Wij werken op basis van een eenvoudig 4-delig stappenplan om snel, structureel en nauwkeurig voor je aan het werk te gaan. Dit stappenplan helpt onze klanten ook om een overzicht te houden over onze werkwijze en wat je als klant in dit traject kan verwachten.