Een webshop die écht werkt

Met meer dan 6 jaar ervaring in het bouwen en beheren van webshops, gebruiken wij onze inzichten en ervaringen om de ideale oplossing voor jou te bouwen.

Jouw webshop wordt ook op smartphones en tablets mooi weergegeven

Verkopen vanop elk toestel

Met het stijgende aantal mobiele toestellen is het belangrijk dat jouw webshop ook op deze apparaten correct getoond wordt. Een webshop die mobielvriendelijk is, zorgt ervoor dat klanten ook op hun smartphone of tablet probleemloos kunnen shoppen. Op deze manier is elke bezoeker een potentiële klant en loop je geen verkopen meer mis.

Een mobielvriendelijke webshop verhoogt niet alleen de omzet maar biedt ook andere voordelen. Het heeft een positieve impact op jouw rangschikking in Google en verlaagt ook de kosten doordat er geen bijkomende apps voor Android of iOS beheerd moeten worden. Elke webshop die wij bouwen is standaard mobielvriendelijk.

Zoekmachine vriendelijke webshop

Het is belangrijk dat jouw webshop gevonden wordt in zoekmachines. Bij het bouwen van webshops zorgen wij voor een zoekmachine- en gebruiksvriendelijke webshop. Deze twee zaken hebben namelijk een rechtstreekse impact op jouw verkoopcijfers.

Bij een webshop spelen er vaak verschillende factoren mee die invloed hebben op de zoekranking. Elke webshop wordt daarom opgeleverd volgens de laatste richtlijnen van Google. Daarnaast brengen wij ook graag actief onze kennis over op onze klanten zodat zij op lange termijn ook uitstekende resultaten behalen in zoekmachines.

Bij elke webshop die we ontwikkelen houden we rekening met Google
Via een eenvoudig beheerssysteem kan je zelf de webshop volledig aanpassen

Eenvoudig in gebruik

De resultaten die een webshop behaalt worden grotendeels door de gebruikerservaring bepaald. Wij zorgen ervoor dat je huisstijl doorheen de volledige website behouden blijft en bezoekers een eenvoudige en leuke winkelervaring beleven die aanzet tot kopen.

Gebruiksvriendelijkheid stopt echter niet bij jouw klanten. Aan de hand van een eenvoudig beheerderspaneel kan je zelf gemakkelijk de volledige inhoud van jouw webshop beheren. Uiteraard wordt er steeds rekening gehouden met jouw wensen en kunnen er opties op maat gemaakt worden.

Voorbeelden van mensen die je voor gingen

Een greep uit onze webshops waar wij met trots aan hebben gewerkt.

Bedden webshop ontwikkeld door Zymion
Magento bedden webwinkel
Een keuken webshop volledig op maat gemaakt

Vragen of interesse in een offerte en demo?

Bezorg ons jouw gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!