Webshop 2018-04-08T15:48:07+00:00

Het perfecte platform

Met meer dan 4 jaar ervaring in het bouwen en beheren van webshops, gebruiken wij onze inzichten en ervaringen om de ideale oplossing voor u te bouwen.

Verkopen vanop elk toestel

Met het stijgende aantal mobiele toestellen is het belangrijk dat uw webshop ook op deze apparaten correct getoond worden. Een webshop die responsief is zorgt ervoor dat klanten ook op hun smartphones of tablets probleemloos kunnen shoppen. Op deze manier is elke bezoeker een potentiële klant en loopt u geen verkopen meer mis.

Een responsieve webshop verhoogt niet alleen de omzet maar biedt ook andere voordelen. Het heeft een positieve impact op uw rangschikking in Google en verlaagt ook de kosten doordat er geen bijkomende apps voor Android of iOS beheerd moeten worden.

Zoekmachine vriendelijke webshops

De vindbaarheid van een webshop is natuurlijk essentieel. Het al dan niet hebben van een zoekmachine- en gebruiksvriendelijke webshop heeft namelijk een directe invloed op uw bedrijfsresultaat.

Bij een webshop is dit complexer aangezien er verschillende factoren meespelen. Elke webshop wordt daarom opgeleverd volgens de laatste richtlijnen van Google. Daarnaast brengen wij ook graag actief onze kennis over op onze klanten zodat zij op lange termijn ook uitstekende resultaten behalen in zoekmachines.

Eenvoudig in gebruik

De resultaten die een webshop behaald worden grotendeels door de gebruikerservaring bepaald. Wij zorgen ervoor dat uw huisstijl doorheen de volledige website behouden blijft en bezoekers een eenvoudige en leuke winkelervaring beleven die aanzet tot kopen.

Gebruiksvriendelijkheid stopt echter niet bij uw klanten. Aan de hand van een eenvoudig beheerderspaneel kan u zelf gemakkelijk de volledige inhoud van uw webshop beheren.

Onze aanpak

Om het meeste uit uw website of webwinkel te halen gebruiken wij een proces dat ons helpt om u beter te leren kennen, het project af te stellen op uw doelen en het project richting te geven. Door nauw met u samen te werken om die doelen te definiëren, zullen we uw ideale klant leren kennen en een oplossing kunnen ontwikkelen rond hun noden gebruikmakend van de juiste technologie.