Software op maat

Wij ontwikkelen responsieve webapplicaties volledig op maat. Wij zijn hierin je partner en denken graag proactief mee om tot het beste resultaat te komen.

Gebruiksvriendelijk

Bij een webapplicatie draait het om user experience. Gebruikers moeten in staat zijn om eenvoudig hun weg te kunnen vinden en de applicatie moet prettig werken. Dat vinden wij belangrijk. Door met een goede aanpak van start te gaan, zorgen wij dat je applicatie altijd optimaal en naar behoren werkt en blijft werken!

Voor al onze webapplicaties geldt dat ze technische geavanceerd zijn, maar wel eenvoudig in gebruik. Wij zijn van mening dat webapplicaties het leven makkelijker moeten maken. Ons doel is om op een vlotte manier de juiste functionaliteiten aan te bieden. Op deze manier zorgen wij voor een optimale gebruiksvriendelijkheid van je webapplicatie.

Platformonafhankelijk

Elke webapplicatie is toegankelijk via een webbrowser zoals Chrome, Edge, Firefox, Safari, e.d. Een groot voordeel hiervan is dat dezelfde webapplicatie toegankelijk is vanop verschillende soorten toestellen (zoals laptops, tablets, smartphones) en op verschillende soorten besturingssystemen (Windows, Android, Ubuntu, e.d.). De applicatie is dus altijd en overal beschikbaar.

Daarnaast hoeft een webapplicatie ook niet geïnstalleerd te worden op je toestel, maar draait het op een server in een beveiligd datacenter. Je kan het dus steeds veilig gebruiken thuis, onderweg, op kantoor of zelfs op vakantie. Bijkomend voordeel is dat back-ups automatisch geregeld worden en je geen rekening hoeft te houden met de onderhoud of het vervangen van de hardware.

Schaalbaar

Je webapplicatie moet perfect werken. Nu, maar vooral ook in de toekomst. Daarom is het belangrijk dat gekozen wordt voor de juiste technologie. Voor een technologie die schaalbaar is, zodat je snel kunt inspelen op een stijgende vraag naar extra capaciteit en nieuwe functies kunt toevoegen wanneer nodig. Daarnaast is overdraagbaarheid belangrijk zodat je ook andere teams aan jouw project kunt laten werken. Zo blijf je zelf aan het roer staan.

Wij implementeren methodes en technieken die schaalbaarheid en uitbreidbaarheid garanderen. Zo maken wij gebruik van bewezen open source frameworks als Laravel en Magento.

Project op maat

Een webapplicatie ontwikkelingen we op maat en volgens jouw wensen. We helpen je om je wensen en ideeën duidelijk te vertalen naar functionaliteiten en zullen samen met je blijven reflecteren of we op het juiste pad zitten.

Waar kunnen wij zoal mee helpen?